ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ-DETOX

Αποτοξίνωση είναι η φυσιολογική διαδικασία αποβολής από τα όργανα των άχρηστων ουσιών οι οποίες, αν συσσωρευτούν, γίνονται βλαβερές για την υγεία. Οι άχρηστες αυτές ουσίες ή τοξίνες συνήθως εισέρχονται στον οργανισμό μέσω της τροφής, του καπνίσματος, του μολυσμένου αέρα, των φαρμάκων, των απορρυπαντικών, των οικιακών σκευών κ.ά. Επίσης, όλη η τροφική αλυσίδα του ανθρώπου είναι μολυσμένη με παραπροϊόντα της βιομηχανικής δραστηριότητας, όπως βαρέα μέταλλα, διοξίνες κ.ά. Το σώμα μας, όμως, διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς αποτοξίνωσης με τα όργανα (έντερο, νεφροί, συκώτι κ.ά.) που λειτουργούν σαν χημικά εργαστήρια και συνεχώς φιλτράρουν και αποβάλλουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Η διαδικασία αποβολής αυτών μέσω της ούρησης, των κοπράνων και του ιδρώτα αποτελεί μέρος της φυσικής μας αποτοξίνωσης. ¨Αρα  η καλύτερη αποτοξίνωση για τον οργανισμό είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αφού μας παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας, προστατεύει την υγεία μας και μας χαρίζει ενέργεια. Και επειδή η επιβάρυνση του οργανισμού με τοξικές ουσίες είναι αποτέλεσμα δεκαετιών, η αποτοξίνωση του δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 1 ή 2 ημέρες αλλά χρειάζονται μόνιμες αλλαγές και στον τρόπο ζωής (διατροφή, άσκηση, κάπνισμα κ.α.) που θα διαρκέσουν εφόρου ζωής.Το ανθρώπινο σώμα  όμως διαρκώς «υπερφορτώνεται» με τοξίνες οι οποίες συσσωρεύονται στον οργανισμό και δημιουργούν προβλήματα στην υγεία. Πολλές από αυτές τις συνθετικές ενώσεις συσσωρεύονται στους βιολογικούς οργανισμούς (φαινόμενο «βιοσυσσώρευση») και αποθηκεύονται στα οστά, τον λιπώδη ιστό ή άλλα συστήματα.Ωστόσο, οι τοξίνες αυτές δεν απομακρύνονται με τις φυσιολογικές διεργασίες του οργανισμού και ως εκ τούτου, αποταμιεύονται στο δέρμα, στα μαλλιά και στο πεπτικό μας σύστημα.

Ο καθαρισμός του οργανισμού μέσω αποτοξινωτικών μεθόδων υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα. Η τάση αυτή έχει δημιουργήσει μια πλούσια βιομηχανία προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής που βοηθούν στην αποβολή των ανεπιθύμητων τοξινών.

Καλό είναι, να προσφέρουμε ένα μικρό δώρο στον οργανισμό μας και αυτό είναι μια αποτοξίνωση. Στόχος δεν είναι η απώλεια κιλών, αλλα η απομάκρυνση των τοξινών που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας και τον αποδυναμώνουν. Αυτό επιτυγχάνεται και μέσω της διατροφής, αλλά όχι αποκλειστικά με τη βοήθεια αυτής, καθώς κι άλλοι παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο, προκειμένου να ανακτήσετε την ενέργεια και τη ζωντάνια σας,

Μικρά μυστικά για detox
*Πιείτε πολύ νερό, τουλάχιστον 1,5 λίτρο, γιατί ενυδατώνει και αναζοωγονεί τον οργανισμό σας.
*Μειώστε την καφεΐνη που βρίσκεται στον καφέ, αλλά και το τσάι. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα βοηθήσετε το δέρμα σας να αναδείξει τη λάμψη του, αλλά θα κοιμάστε και καλύτερα.
*Φροντίστε να τρώτε πολλά ωμά λαχανικά και φρούτα.
*Προσπαθήστε να μειώσετε, στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι δυνατό, το κάπνισμα.
*Η χαλάρωση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και πρέπει να έχει το μερίδιο χρόνου που της αναλογεί, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βρείτε, λοιπόν, το χρόνο να χαλαρώσετε, όπως εσείς θέλετε.
*Μάθετε να λέτε "όχι", χωρίς ενοχές, σε πράγματα, αλλά και ανθρώπους που σας κουράζουν ή σας δημιουργούν δυσάρεστο συναίσθημα.
*Γελάστε μέχρι δακρύων!
*Κάντε εκκαθαρίσεις στο χώρο σας, στη γκαρνταρόμπα σας και γενικά ανανεώστε το χώρο σας.
*Γυμναστείτε, γιατί η άσκηση δεν επιδρά ευεργετικά μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχολογία!
*Σταθείτε με την πλάτη σας ίσια. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσετε το χώρο στα εσωτερικά σας όργανα να επιτελέσουν σωστά τις λειτουργίες της αποτοξίνωσης.

 Η συσσώρευση τοξινών στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή μας «μπλοκάρει» μια σειρά από φυσιολογικές λειτουργίες του και μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ημικρανίες, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, οιδήματα, ερεθισμένο δέρμα, αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση, κακή διάθεση, δυσκαμψία στις αρθρώσεις, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα και άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες ενοχλήσεις, αλλά και σοβαρότερες παθήσεις.

Η αποτοξίνωση είναι μια πρωταρχικής σημασίας διαδικασία για την πρόληψη ασθενειών, την αποκατάσταση της καλής υγείας και τη διασφάλιση μακροζωίας, ευεξίας και ομορφιάς.

Αποτοξίνωση σημαίνει ζωή !

Body Cleanse Starter Kit

ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ :

* τα ειδικά αυτοκόλλητα  αποτοξίνωσης για τα πόδια (Detox Foot Pads ένας εντελώς φυσικός και οργανικός τρόπος να αποβάλλεται τις βλαβερές τοξίνες από το σώμα σας.

 

 τα οποία συνοδεύονται και με αποτοξινωτική δίαιτα. Καταπληκτικά και αυτά!

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ > https://www.ghchealth.com/af/171332/318

ή

εδώ > https://www.removealltoxins.com/stella

  

Τι είναι τα ειδικά αυτοκόλλητα  αποτοξίνωσης για τα πόδια (Detox Foot Pads)?Τα αυτοκόλλητα αποτοξίνωσης κατασκευάζονται εξολοκλήρου από φυσικά εκχυλίσματα δένδρων και μπαμπού . Είναι προϊόν γνώσης και εμπειρίας αιώνων των Ιαπώνων και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.Κατά γενική ομολογία , τα αυτοκόλλητα  αποτοξίνωσης βοηθούν στην ανακούφιση από την κούραση, πόνων στις αρθρώσεις, πονοκεφάλων, εξανθημάτων στο δέρμα, καθώς και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Τοποθετώντας τα Ιαπωνικά αυτοκόλλητα αποτοξίνωσης και στα δυο πέλματα , πριν πάτε για ύπνο , και θα κοιμηθείτε καλύτερα , ενώ θα ξυπνήσετε νιώθοντας πλήρως αναζωογονημένοι το επόμενο πρωινό.Χρησιμοποιώντας τα ,είναι σαν να ακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο ρεφλεξολογική θεραπεία. Η ρεφλεξολογία είναι μια αρχαία τεχνική ίασης , η οποία χρησιμοποιεί συντονισμένες πιέσεις και μαλάξεις στα πόδια του ασθενούς.Σημεία πίεσης στα πόδια επικοινωνούν με ολόκληρο το σώμα. , οπότε οι αντίστοιχες πιέσεις έχουν ευεργετική επίδραση στα σημεία που επιθυμούμε , επαναφέροντας στην ισορροπία το μέρος του σώματος που μας ενδιαφέρει.

 Πώς δουλεύουν? Η λειτουργία τους βασίζεται στο ότι εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες οσμωτικής πίεσης που διαθέτουν τα φυτά. Οι ρίζες των φυτών μεταφέρουν νερό στα κλαδιά μέσω ημιπερατής μεμβράνης. Η θερμότητα από τα μαξιλαράκια αποτοξίνωσης συμβάλει στην εφίδρωση , και ο ιδρώτας απορροφάτε από τα μαξιλαράκια.Στο πέλμα καταλήγουν οι περισσότερες απολήξεις των νεύρων. Γι’αυτό , τα αυτοκόλλητα  αποτοξίνωσης χρησιμοποιούνται εκεί ώστε να καθαρίζουν τον οργανισμό μας από άχρηστες και τοξικές ουσίες οι οποίες απομακρύνονται μέσω του ιδρώτα.Τα αυτοκόλλητα αποτοξίνωσης είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις (ετησίως) στην Ιαπωνία για 15 φορές από το 1990.

 Γιατί είναι τα καλύτερα?Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από την εταιρία Kenrico, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή παγκοσμίως , χρησιμοποιώντας τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας είναι τα μόνα που συνιστώνται από την Ιαπωνική Εταιρία Προληπτικής και Εναλλακτικής Ιατρικής.

Προσοχή στις απομιμήσεις οι οποίες ισχυρίζονται ότι αποτοξινώνουν τον οργανισμό σας. Σύμφωνα με έρευνες χρησιμοποιούνται κακής ποιότητας πρώτες ύλες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. 

 για παραγγελίες        https://www.ghchealth.com/af/171332/318  

 

 

 

*detox  μπάλα μπάνιου

Detox Bath Bomb... ακριβώς ό,τι ψάχνετε. Τα άλατα από τη Νεκρά θάλασσα προσθέτουν ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ τα κατευναστικά  αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας χαλαρώνουν το σώμα και το μυαλό.(Ingredients:Baking soda, Citric Acid, French Green Clay, Aloe Vera, Shea Butter, Dead Sea Salts, Chlorophyllin, Eucalyptus Essential Oil, Peppermint Essential Oil )

 

*συσκευή αποτοξίνωσης

Τι είναι η συσκευή αποτοξίνωσης

Είναι μία φυσική , αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης , η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια , δίαιτες κ.τ.λ, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά. Η συσκευή καθαρισμού με Ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ηλεκτρονική συσκευή η οποία κατά τη χρήση της,  παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα αρνητικά ιόντα έλκουν και αναγκάζουν μέσω των πόρων των πελμάτων τις τοξίνες αυτές, που ονομάζουμε Ελεύθερες Ρίζες , να βγουν στο νερό της λεκάνης. Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2.000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.
Η Rejuvenix Detox Foot Spa συσκευή ,δίνει στο σώμα σας ακριβώς τη σωστή ισορροπία των θετικών και αρνητικών ιόντων, που απορροφούνται μέσω των ποδιών, και ξεκινά τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος σας.. Όταν το σώμα σας είναι σε ισορροπία, τα κύτταρα σας θα εργάζονται με τη  βέλτιστη αποδοτικότητα. Επανισορροπεί και ξαναϋδατώνει τα κύτταρα σας, για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη βέλτιστη ισορροπία, και για να αφαιρέσει τις τοξίνες γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη ζωτικότητα και αυξανόμενα φυσικά και διανοητικά ενεργειακά επίπεδα. Με ειδοποίηση 30 λεπτών.
Συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης.

    Δειτε πως δουλεύει :

Τώρα σε ειδική καλοκαιρινή προσφορά -10 %
από την Verseo.com Hot Shot Summer Sale - Save 10% on the Rejuvenix Ionic Detox Foot Spa!

 

Τι περιλαμβάνεται ?

 

Το αναζωογονητικό – αποτοξινωτικό μπολ/λεκάνη ποδιών

2 σειρές πηνίων

Το πιάτο ποδιών που κάνει μασάζ με αφρό

Σετ ιονισμού (το οποίο διαρκεί 30 συνεδρίες)

Μπλε σακούλες

Μονάδα έλεγχου

Τροφοδοτικό

Εγγύηση εφόρου ζωής

Η συσκευή συνοδεύεται με εγγύηση εφ όρου ζωής! Επίσης η εταιρεία  παρέχει στους πελάτες της , τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως π.χ πηνία( arrays) τα οποία πρέπει να αλλάζονται κάθε 30 ημέρες, σακούλες οι οποίες χρησιμοποιούνται για να μην λερώνεται η λεκάνη κατά τη χρήση της  και το ειδικό αλάτι.

 

* συσκευές αποτοξίνωσης με επαγγελματικές δυνατότητες αλλά και για οικιακή χρήση

περισσότερα .... > Ionic Cell Cleanse


 

* εκπaιδευτικός οδηγός που παρέχει απλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι για αποτοξίνωση-καθαρισμό, εσωτερικά και εξωτερικά, τρόπους για να μειώσουμε τις τοξίνες και να βοηθήσουμε την φυσική ικανότητα του το σώματός  μας  για υγεία και αυτοθεραπεία

href="https://www.ghchealth.com/health-products/product_info.php?ref=171332&products_id=301" target="_blank">Dr. Group's Secret to Health Kit

$39.94
[ learn more ]

Add to Cart

Dr. Group's Secret to Health Kit offers simple at-home solutions for cleansing internally and externally thereby reducing toxins, restoring the body's natural healing process, and helping you achieve true health and happiness.